Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Визначте рівень знань,який отримують учні в нашій школі
Всього 13 чоловік
Офіційне найменування:
Смолінський ліцей №1 Смолінської селищної ради Кіровоградської області
Тип навчального закладу:
Установа загальної середньої освіти
Населений пункт:
смт Смоліне
Адреса:
26223, Кіровоградська область Новоукраїнський район смт. Смоліне вул. Будівельників 1
Телефон:
(05258)32381 (приймальня)
E-mail:
smolino.shkola1@ukr.net

У Всесвітній День Землі команда педагогів Смолінського ліцея №1 долучилася до Всесвітнього Кубку з інтелектуальної гри "Що? Де? Коли?" за темою "Відповідальне споживання - шлях до сталого розвитку України". Команда під назвою "ПУП ЗЕМЛІ" під керівництвом заступника директора з виховної роботи Єрко К.О. набрала 175 балів із 315 можливих та зайняла ІІ місце. Вітаємо наших педагогів!!!

22 квітня о 11:18 | Єрко К. О. | немає коментарів

Сьогодні, 19 квітня 2024 року випускники Смолінського ліцея №1 долучилися до Загальнонаціональної акції єднання та віри «Випускники-2024 року для майбутніх поколінь». Вона ініційована Асоціацією Професіоналів Довкілля (Асоціація PAEW) до Українського Дня навколишнього середовища (Дня Довкілля), який цьогоріч припадає на 20 квітня. Цей крок єдності - це символ нашим воїнам на передовій щодо незламної віри у нашу Перемогу! Цей крок - підтримка загальноєвропейської зеленої Угоди (Green Deal). Діти війни, випускники 2024 року, 11-класники всієї України, завершуючи навчальні заклади і прощаючись із дитинством, не всі матимуть традиційних шкільних балів і радості зустрічі першого дорослого світанку.
Але це покоління, яке будуватиме і відбудовуватиме нашу Україну після Перемоги! А сьогодні, у тяжкі часи випробувань, кожен випускник може посадити Дерево у своєму селищі, щоб через роки уже своїм дітям показати, якою сильною була віра у нашу Перемогу і нашу Україну!

19 квітня о 10:41 | Єрко К. О. | немає коментарів

На виконання наказу начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту від 20.07.2023 року № 122 «Про проведення Тижнів знань безпеки життєдіяльності в закладах освіти громади у 2023-2024 н.р.» та з метою проведення цілеспрямованої профілактичної роботи серед учасників освітнього процесу з питань безпеки життєдіяльності, підвищення рівня інформаційно-роз’яснювальної роботи з окресленого напряму в закладах освіти області, виховання поважного ставлення до здорового способу життя та гармонійного розвитку, збереження та поліпшення власного здоров’я, створення і підтримки здорових та безпечних умов життя і діяльності людини як у повсякденному житті (у побуті, під час навчання та праці тощо), так і в умовах надзвичайних ситуацій у Смолінському ліцеї №1 з 08.04.2024 по 12.04.2024 був проведений Тиждень знань безпеки життєдіяльності «Дарма не бійся, але стережися!» (психологічна підтримка та дії у надзвичайних ситуаціях), під час якого були проведені такі заходи:
- відпрацювання сигналу при надзвичайних ситуаціях «УВАГА ВСІМ!» (1-11 класи);
- заняття по мінній безпеці (1-11 класи);
- бесіда «Першокласникам про надзвичайні ситуації» (1 клас);
- квест-гра «Наша безпека в наших руках» (2 клас);
- гра «Політ над країною безпеки» (3 клас);
- урок-тренінг «Надзвичайні ситуації» (4 клас).
- практичне заняття «Перші дії при виявленні небезпечних предметів» (5 клас);
- практичне заняття «Виявлення небезпечних предметів» (6 клас);
- бесіда «Коли знання допомагають жити» (7 клас);
- перегляд відео «Безпека і небезпека. Безпека і небезпека під час воєнного стану для учнів і батьків» (8 клас);
- перегляд відео «Техніка безпеки під час воєнного стану для учнів та батьків» (9-А клас);
- виховна година «Безпека життєдіяльності під час воєнного стану» (9-Б клас);
- практичне заняття «Допомога при опіках» (10 клас);
- виховна година «Надзвичайні ситуації. Правила поведінки під час надзвичайних ситуацій» (11 клас).
Віримо,що знання наших учнів допоможуть їм зберегти своє життя та здоров’я заради відновлення і подальшої розбудови нашої Батьківщини. Запрошуємо до нашого ліцею на Тижні знань БЖ!!!!

12 квітня о 10:10 | Єрко К. О. | немає коментарів

Профорієнтація — заходи, спрямовані на ознайомлення людини з її здібностями й можливостями для того, щоб запропонувати їй вибрати одну з найбільш підходящих для неї професій з врахуванням потреб виробництва.
Сьогодні, 11 квітня 2024 року до Смолінського ліцея №1 завітали представники Кіровоградського кооперативного фахового коледжа економіки і права ім. М.П. Сая. Викладачі презентували різні спеціальності, розповіли про переваги навчання саме у них. Також представники коледжу показали нашим випускникам відеоролик, в якому описані переваги навчання і успішне працевлаштування. Майбутні абітурієнти із цікавістю слухали та ставили запитання. Отож, щасливої життєвої дороги, діти!

11 квітня о 09:26 | Єрко К. О. | немає коментарів

Смолінський ліцей №1 долучився до Всесвітнього Кубку з інтелектуальної гри "Освітній узвіз" до Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку і Всесвітнього дня здоров'я. Класний керівник 4-го класу Гаєвська Олена Василівна разом зі своєю командою та заступник директора з виховної роботи Єрко Катерина Олександрівна разом із командою педагогів взяли успішну участь у цьому проєкті. Здобувачі освіти разом із учителем та інші педагоги пройшли кілька етапів із цікавими запитаннями. Через кілька днів після завершення заходу діти та вчителі отримали іменні дипломи.

Щорічно 7 квітня світ відзначає World Health Day або Всесвітній день здоров’я. Це одна з важливих соціальних дат, значення якої переоцінити неможливо. Головна мета свята – звернути увагу суспільства на важливість здорового способу життя та вчасної профілактики захворювань.
Смолінський ліцей №1 також долучився до цього свята. Педагог-організатор Стець Світлана Валентинівна разом зі здобувачами освіти 6-го класу провела цікаву пізнавально-розважальну гру-вікторину. Діти були поділені на 3 команди та проходили різні етапи гри. Усі учасники - усі переможці, адже кожна дитина зрозуміла основне - здоров'я - це скарб! Дякуємо нашим ЗСУ за можливість грати і жити! Слава Україні! Героям слава!

4-го квітня 2024 року до Смолінського ліцею №1 завітали спеціаліст 1-го відділу Новоукраїнського районного територіального центру та соціальної підтримки міста Мала Виска та молодший лейтенант Руденко Олександр Анатолійович. Вони провели для випускників цікавий профорієнтаційний захід, розповівши здобувачам освіти про військові навчальні підрозділи закладів вищої освіти та заклади фахової передвищої військової освіти. У цей непростий воєнний час українська молодь всерйоз ставиться до професії військового, тому задавали нашим гостям безліч запитань. Смолінський ліцей №1 завжди радо зустрічає гостей, яким є чим зацікавити наших здобувачів освіти. Слава Україні! Героям слава!

У рамках місячника екологічного виховання у Смолінському ліцеї №1 відбулася акція "Чисте довкілля". У сонячний квітневий день діти разом із учителями та працівниками закладу очистили територію рідної школи від минулорічного листя, сміття, каміння та небезпечного скла. Територія нашого ліцею готова до зустрічі із весною! І лише завдяки нашим ЗСУ у нас ця весна буде! Слава Україні! Героям слава!

Стіна
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.